Virksomhedsprofil


veta a/s er en velrenommeret metalbearbejdningsvirksomhed, som nu bliver drevet på 3. generation af familien Karlsson.

veta a/s så dages lys 1. juni 1943, da Elena og Werner Karlsson havde trang til at blive selvstændige. De etablere da en mindre virksomhed i Skovlunde vest for København, under navnet "Skovlunde Smedje" 

 

I 1972 blev forholdene for trange i Skovlunde, så fabrikken, på Marielundvej i Herlev, blev købt, og nu danner den hovedsæde for veta a/s. Her startede den rivende udvikling, som veta a/s har været igennem.

Grundlaget for metalbearbejdning blev lagt og strategien om, at blive førende inden for pladebearbejdning i Danmark blev født.

 

veta a/s startede i midten af firserne, som pionerer, på laserskæring/svejsning. I 1987 blev virksomheden omstruktureret – dette har medført en konstant positiv udvikling.

 

I 1996 opkøbte veta a/s en virksomhed i Præstø, hvor vi dermed fik de produktionsfaciliteter, som var påkrævet for at tilgodese den hastigt stigende udvikling og forventningerne fra vore kunder.

Vi overtog en miljøgodkendt virksomhed, hvor der i dag forefindes både et pulverlakeringsanlæg, kantpresser med bukke-længde op til 6 m, laserskæring af emner med max. mål på 2,1 m x 6,1 m, som er noget af det største nord for Hamburg - hos en underleverandør!


Med 54 medarbejdere, og et bredt og alsidigt produktionsapparat kan veta a/s med god samvittighed siges, at være blandt de førende underleverandører indenfor metalproduktion.

 

Med venlig hilsen

veta a/s