Røgsuger


Røgsuger: Weldex udsugningsprodukter er et gennemafprøvet produkt, som igennem mange år har bevist, at det kan holde til de krav, der stilles til brugen af udsugningsarme m.v. i danske og udenlandste produktionshaller.

Produkterne har to væsentlige fordele:
- De er meget holdbare i selv barske omgivelser.
- De er nemme at installere og velligeholde.

Med mere en 20 års brug i industrien, har weldex produkterne bevist deres værdi, med hensyn til fleksibilitet, betjening og holdbarhed.

Hos veta holder vi priserne på et konkurrencedygtigt nivau ved kun at producere udsugningsprodukterne.

Velkommen til veta a/s
Veta er en moderne underleverandør inden for metalbearbejdning, vi kan lave "næsten" alt i metal.

Med over 20 maskiner på 10 forskellige områder kan vi levere alt fra enkle emner, helvfabrikata som indgår i produktioner, til komplette konstruktioner - eventuelt inklusiv pulverlakering.

Vores kapacitet ligger inden for nedenstående områder:
- design
- 3D konstruktion
- laserskæring / svejsning
- vandstråleskæring
- rørskæring
- 3D skæring
- lasergravering
- stans
- buk
- vals
- CNC spåndtagning
- maskinbearbejdning
- smedearbejde
- pulverlakering

Hvor mange andre underleverandører kun har enkle funktioner i deres organisation, har vi samlet alt under et tag, så vi bedre kan betjene vores kunder.

Under linket 'Maskinpark' øverst til venstre findes der en nærmere beskrivelse af de muligheder vi kan tilbyde, samt muligheden for at se/downloade en komplet maskinliste.
Under 'Download' ligger der videoklip som viser de forskellige maskiner.

Du har ideerne eller produkterne, veta har maskinparken og mulighederne, sammen skaber vi løsningen.

Velkommen hos veta a/s, hvor kunderne altid er i centrum

1: Røgsuger
... røgsuger ... Veta A/S

2: Veta a/s - Laserskæring
... CNC - 2D - Laserskæring . CNC - 3D Røgsuger ...

3: Veta a/s - Show Room
Vandstråleskæring anvendes til emner over 16-20 mm tykkelse, desuden kan en vandstråleskærer skære i næsten alle former for emner; træ, plast, specielle metaller, glas, sten m.v. Vores Trumph ... Røgsuger ...

4: Veta a/s - Maskiner
... Materialer: alm./rustfrit stål, aluminium, granit, marmor, plastemner, glas. Lasergravering : Trumpf Vectormark Max. 200 x 320 mm flade emner Rundbord Ø 180 x 320 mm Med farver i Rustfrit. ...

5: Svejserøgsuger - Veta A/S


6: Weldex - Veta A/S


 

Røgsuger: Weldex udsugningsprodukter er et gennemafprøvet produkt, som igennem mange år har bevist, at det kan holde til de krav, der stilles til brugen af udsugningsarme m.v. i danske og udenlandste produktionshaller. Produkterne har to væsentlige fordele: - De er meget holdbare i selv barske omgivelser. - De er nemme at installere og velligeholde. Med mere en 20 års brug i industrien, har weldex produkterne bevist deres værdi, med hensyn til fleksibilitet, betjening og holdbarhed. Hos veta holder vi priserne på et konkurrencedygtigt nivau ved kun at producere udsugningsprodukterne.