Skæring


Skæring: Laserskæring/Lasersvejsning
Veta var en af de første underleverandører i Danmark til at indføre laserskæring, en tradition som er blevet videreført og optimeret lige siden.

Det betyder, at vi i dag har 3 moderne laserskærer, som tilsammen dækker hele det behov der måtte være for laserskæring, både med hensyn til hurtighed, størrelse, rørskæring og specielle opgaver.

Med en speciel Trumph Lasercelle, kan vi lave 2D/3D rørskæring samt lasersvejsning, denne maskine findes der kun tre af i Danmark.

Velkommen til veta a/s
Veta er en moderne underleverandør inden for metalbearbejdning, vi kan lave "næsten" alt i metal.

Med over 20 maskiner på 10 forskellige områder kan vi levere alt fra enkle emner, helvfabrikata som indgår i produktioner, til komplette konstruktioner - eventuelt inklusiv pulverlakering.

Vores kapacitet ligger inden for nedenstående områder:
- design
- 3D konstruktion
- laserskæring / svejsning
- vandstråleskæring
- rørskæring
- 3D skæring
- lasergravering
- stans
- buk
- vals
- CNC spåndtagning
- maskinbearbejdning
- smedearbejde
- pulverlakering

Hvor mange andre underleverandører kun har enkle funktioner i deres organisation, har vi samlet alt under et tag, så vi bedre kan betjene vores kunder.

Under linket 'Maskinpark' øverst til venstre findes der en nærmere beskrivelse af de muligheder vi kan tilbyde, samt muligheden for at se/downloade en komplet maskinliste.
Under 'Download' ligger der videoklip som viser de forskellige maskiner.

Du har ideerne eller produkterne, veta har maskinparken og mulighederne, sammen skaber vi løsningen.

Velkommen hos veta a/s, hvor kunderne altid er i centrum

1: Skæring
Veta A/S ... skæring ...

2: Laser svejsning - Veta A/S


3: 3D laserskæring - Veta A/S


4: Laser skæring - Veta A/S


5: Laserskæring - Veta A/S


6: Rørlaserskæring - Veta A/S


7: Lasersvejsning - Veta A/S


8: Konturskæring - Veta A/S


 

Skæring: Laserskæring/Lasersvejsning Veta var en af de første underleverandører i Danmark til at indføre laserskæring, en tradition som er blevet videreført og optimeret lige siden. Det betyder, at vi i dag har 3 moderne laserskærer, som tilsammen dækker hele det behov der måtte være for laserskæring, både med hensyn til hurtighed, størrelse, rørskæring og specielle opgaver. Med en speciel Trumph Lasercelle, kan vi lave 2D/3D rørskæring samt lasersvejsning, denne maskine findes der kun tre af i Danmark.